House for sale

380000€

3 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11340730
Immoweb code : 11340730

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
257 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare woning met zonnepanelen ligt in wijk Flora aan de rand van Gent. Door de goede ligging bevindt u zich vlakbij het Liedermeerspark en op een boogscheut van het station Merelbeke en de oprit E17/R4. Daarnaast is het centrum van Gent slechts op een paar minuten van u verwijderd (mobiscore 8,7/10).

U komt binnen via de lichtrijke inkomhal/traphal die u toegang biedt tot zowel de leefruimte met open keuken als de bureauruimte. Vanuit deze leefruimte heeft u zowel zicht op de voortuin als de mooi aangelegde en bloemrijke tuin. Het eerste terras beschikt over een buitentoilet. Achteraan in de tuin is een tweede terras waar u windluw van de avondzon kan genieten.
De toegang naar de tuin kan via een schuifraam in de leefruimte of via de berging/bijkeuken.
Er is eveneens een rechtstreekse toegang tot de tuin via de afzonderlijke deur langs het open gedeelte van het gebouw (zodat u met fiets of vuilniszakken niet door de leefruimte dient te gaan). Vanuit de bureauruimte is er een deur met vaste trap naar de kelder.
Op de eerste verdieping vindt u een badkamer met toilet en ruime inloopdouche en wastafel, twee ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer.
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping (zolderverdieping) die kan ingericht worden tot vierde slaapkamer, bureauruimte, atelier, etc.
De door de huidige bewoners gehuurde garagebox op 100m van de woning kan mits bespreking overgenomen worden.

GEEN IMMO - BEZICHTIGING ZONDAG 5 MEI, AFSPRAAK VIA 0484084079

Get in touch