House for sale

315000€

3 bedrooms 146 square meters

Immoweb code : 11238249
Immoweb code : 11238249

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
146 square meters livable space
80 square meters of land

Description

**IN OPTIE** Eengezinswoning

Sorry, there is no English translation. **IN OPTIE** Borgt: Deze charmante eengezinswoning, gelegen in de sfeervolle wijk Borgt te Grimbergen, is onlangs gerenoveerd en beschikt over 3 slaapkamers. Bij het betreden van de woning wordt u meteen verwelkomd door een lichte en uitnodigende leefruimte, waar een zithoek en eethoek zijn gesitueerd. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis en gaat over in de ruime keuken aan de achterzijde. De keuken biedt voldoende ruimte om een ontbijthoek te creëren en geeft toegang tot een gezellig en intiem terras waar u in alle rust kunt genieten, ver weg van nieuwsgierige blikken.
Op het eerste verdiep bevinden zich twee slaapkamers, een bureau en een badkamer met inloopdouche en een toilet. De zolderverdieping is omgetoverd tot een veelzijdige hobbykamer. Met een mooie oppervlakte van 25m² biedt deze ruimte ook andere mogelijkheden, waaronder een derde slaapkamer of zelfs een masterbedroom.
De woning is uitgerust met dubbele beglazing, heeft een goed EPC-score met label C en de elektrische installatie werd conform gekeurd. Gelegen in een rustige en vriendelijke buurt, profiteert u van de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen en belangrijke verbindingswegen naar Brussel. Dit maakt het de perfecte locatie voor gezinnen die op zoek zijn naar het beste van beide werelden: een vredige omgeving en toch alle voorzieningen binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezicht

Get in touch