House for sale

* 525000€

3 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11388210
Immoweb code : 11388210
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
837 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op een mooie locatie, rustig en omgeven door het groen bieden wij deze gezinswoning aan met prachtige zuidgerichte tuin op een perceel van 8a 37ca te Grimbergen. De indeling als volgt: op het gelijkvloers: een inkomhal voorzien van een gastentoilet, een lichtrijke eet- en leefruimte met zicht op de mooie tuin en een uitgeruste keuken. Vanuit de eetkamer is er een doorgang naar de grote tuin met aanwezigheid van een tuinhuis en een polyvalent bijgebouw (40m2)dat gebruikt werd voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit (voorzien van water, elektriciteit en een extra wc), ideaal voor klussers of de mensen met een uit-de-hand-gelopen-hobby onder ons!
Op de 1ste verdieping: badkamer (bad/douche) gevolgd door 2 ruime slaapkamers (beide 16m²) en voor de telewerkers vinden we hier ook nog een extra bureauruimte. Via de vaste trap bereiken we de volledig afgewerkte en geïsoleerde zolder, nu ingericht als master bedroom(28m²). Er is ook een ruime kelder aanwezig met inpandige garage, technische ruimte, berging en sauna.
Extra troeven: prachtige tuin met een nog mooier uitzicht, aanwezigheid van zonnepanelen, nieuwe gasketel van 2022, nieuwe boiler 2022, aanwezigheid geboorde put en een conforme elektrische installatie t.e.m 28 november 2033! Alle attesten zijn steeds terug te vinden op onze website www.vmv-vastgoed.be.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052

Get in touch