House for sale

340000€

4 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11368959
Immoweb code : 11368959

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
494 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime woning is gelegen in een rustige woonwijk van Haacht, op korte afstand van de dorpskern met alle faciliteiten. De woning, gebouwd in 1963, werd steeds zeer goed onderhouden en is, mits enkele opfrissingswerken, instapklaar. Er geldt wel een renovatieverplichting om de woning energiezuiniger te maken (van label F naar D binnen de 5 jaar). De bewoonbare oppervlakte van de woning is 175 m². Naast de standaard ruimtes (living, keuken, badkamer... ) heeft de woning 4 slaapkamers waarvan de kleinste ideaal is om een badkamer boven in te richten en een aangename veranda. Verder nog 2 garages achterin de tuin en verschillende parkeerplaatsen op het perceel. Zeer goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer. Alle faciliteiten op wandelafstand.
Kortom, de woning biedt veel potentieel voor wie op zoek is naar een ruime woning in een rustige omgeving, maar toch zeer centraal gelegen op een toplocatie. Een aanrader!
Meer informatie over de renovatieverplichting vind je op: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023
Voor meer gedetailleerde informatie, attesten en aanvraag bezoek: raadpleeg onze website: www.dekrem.be

Get in touch