House for sale

3 bedrooms 234 square meters

Immoweb code : 11285859
Immoweb code : 11285859

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
234 square meters livable space
1495 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Een buitenkans wacht op u met deze prachtige gelijkvloerse woning, gunstig gelegen aan een strategische invalsweg nabij de verbindingsbaan Aarschot - Lier. Deze woning biedt niet alleen een uitstekende bereikbaarheid, maar ook een welkom gevoel van comfort en elegantie vanaf het moment dat u binnenstapt.

De uitnodigende inkomhal omarmt u met zijn gastvrije sfeer en leidt naar een nachthal voorzien van handige ingemaakte kastenwanden, waardoor opbergruimte een garantie is en de functionaliteit van de woning wordt verhoogd.

De ruime woonkamer strekt zich uit langs de volledige diepte van de woning, badend in natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt. Hier geniet u van een prachtig uitzicht op het terras en de tuin aan de achterzijde. De recent vernieuwde keuken straalt moderniteit uit en is voorzien van hoogwaardige apparatuur, compleet met een stijlvol composiet werkblad en een grote ingerichte koele berging.

Met drie comfortabele slaapkamers, biedt deze woning alle ruimte die een gezin nodig heeft. De praktische wasplaats en  badkamer, met dubbele wastafel, ligbad, vernieuwde douche en toilet, voegen nog meer functionaliteit en comfort toe.

Bovendien zijn er maar liefst 18 zonnepanelen geïnstalleerd, wat niet alleen de energiezuinigheid bevordert, maar ook aantrekkelijke groencertificaten genereert bij verkoop.

Met een ruime inpandige garage en een goed onderhouden perceel met praktische buite

Get in touch