House for sale

299000€

2 bedrooms 189 square meters

Immoweb code : 11368453
Immoweb code : 11368453

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
189 square meters livable space
2959 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning heeft in het verleden nog dienstgedaan als boerderij en is een mooi renovatieproject met heel wat mogelijkheden.
De grote perceeloppervlakte is een enorme troef voor wie groene vingers heeft of van dieren houdt; je kan je dieren op je eigen perceel laten grazen.
Momenteel is de indeling van de woning als volgt:
Op het gelijkvloers heb je vooraan een ruime woonkamer met nog een aparte zitkamer. Een grote keuken, een badkamer met douche en toilet, een heel ruime wasplaats en een inpandige garage. Boven de inpandige garage en de keuken is er nog een zolder. Op de eerste verdieping heb je dan nog 2 heel grote slaapkamers en nog 1 ruimte die nog gediend heeft als keuken, maar die kan dienstdoen als slaapkamer of een andere leuke invulling kan krijgen. Hierboven heb je ook nog een ruime zolder die bereikbaar is met een vaste trap, dus ook deze ruimte kan eventueel nog dienstdoen als een bijkomende grote slaapkamer.
Er zijn renovatieplannen voor de woning beschikbaar, maar deze zijn niet verplicht te volgen.
Achter de woning ligt nog een groot bijgebouw dewelke kan gebruikt worden als magazijn, stockageruimte, garage of werkplaats.
De woning zelf is onderhevig aan renovatieverplichting. Meer info in dat verband kunt u raadplegen op https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Bijzondere kenmerken:
• Ruime woning met een groot bijgebouw op een groot perceel.
• Ideaal voor wie van rust houdt

Get in touch