House for sale

335000€ Old Price €349,000

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11260812
Immoweb code : 11260812

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
325 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze te renoveren woning is gelegen op de rand van Leuven in een bijzonder gezellige straat in Herent. Met de fiets sta je op 10 minuten in het centrum van Leuven. Op de hoek van de straat tref je de bakker, en om de hoek zijn er tal van nuttige plaatsen: station, bushalte, scholen, winkels, apothekers, sportcentrum Bart Swings, verbindingswegen, Gasthuisberg... De woning ligt in een fijne en kindvriendelijke buurt.
Het huis omvat op het gelijkvloers: een leefruimte met voldoende plaats voor zowel zit- als eethoek, de keuken met toegang naar buiten, een badkamer, en een berging. Op de eerste verdieping vinden we twee volwaardige slaapkamers. Op de tweede verdieping is nog een ruime slaapkamer die je makkelijk kan indelen in 2 slaapkamers. De woning is ook onderkelderd. De zonnige tuin geeft uit op een weide waar elke lente enkele schapen met hun lammetjes grazen, ideaal voor aangename lente- en zomerdagen in het groen door te brengen.
De woning krijgt EPC-score E en moet dus binnen de vijf jaar een energetische renovatie ondergaan tot E-peil D.
Ben jij op zoek naar een woning die je nog volledig naar je eigen hand kan zetten? Dan is deze woning absoluut iets voor jou! Benieuwd? Boek snel uw bezoek ter plaatse!

Get in touch