House for sale

359000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11333291
Immoweb code : 11333291

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
523 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. HOB met 3 slpk nabij centrum Herentals

Deze woning is gelegen op een perceel van 5a23ca en dateert van 1951, de woning dient gerenoveerd te worden naar de hedendaagse normen.

Ligging: Gelegen nabij het centrum van Herentals met alle faciliteiten in de directe omgeving op wandelafstand van natuur en bossen. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze instapklare woning via de inkomhal met gastentoilet die toegang verleent aan de ruime woonkamer, bestaande uit leef- en eetkamer met zicht op de tuin. De leefruimte geeft vervolgens toegang tot de keuken, deze is voorzien van een gasvuur, dampkap, oven, microgolf en ijskast. Vanuit de keuken hebt u toegang naar het terras en tuin. De eerste verdieping is uitgerust met drie slaapkamers waarvan één met mogelijkheid tot dressing. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, 2 wastafels in meubel en toilet. De kelder zorgt voor zeer veel bergruimte, alsook voor aansluiting wasmachine. Het terras is zuidwest georiënteerd, heerlijk vertoeven hier!

Mits aanpassing van CV naar gas met condenserende ketel komt u in een EPC D of C.

Extra's:
- EPC: 479 kWh/m² jaar - CV op stookolie - Gas reeds aanwezig
- Vernieuwd dak
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. https://energiesparen.be/renovatieverplichting Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Get in touch