House for sale

249000€

4 bedrooms 201 square meters

Immoweb code : 10778155
Immoweb code : 10778155

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
201 square meters livable space
196 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nabij het centrum, het burchtplein, scholen, winkels en op wandelafstand van het station, vinden we deze ruime woning (201m²) op een perceel van bijna 2a. De woning dient minstens opgefrist te worden. Troeven zijn de bereikbaarheid, 4 SLK's, garage en tuin!

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, leefruimte met eetplaats en salon, een hedendaagse en ruime keuken voorzien van alle comfort, een moderne badkamer met toilet, douche, ligbad, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder een apart toilet, een ruime garage met sectionale poort, een overdekt terras en een stadstuin van zo'n 60m².

Op de 1ste verdieping treffen we 4 slaapkamers aan (10m², 14m², 15m² en 18m²). Met een vaste trap kom je tot de ruime zolderverdieping, welke momenteel dienst doet als bergzolder, maar heel eenvoudig kan omgebouwd worden tot 2 extra slaapkamers en/of hobbykamer. Het dak is niet geïsoleerd, de structuur is wel goed.

De verwarmingsinstallatie op gas met condenserende ketel voldoet aan de energiedoelstelling. De ramen hebben dubbel glas of hoogrendementsglas.

Mogelijkheid tot het huren van een extra autostaanplaats links van de woning.

Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch