House for sale

345000€

4 bedrooms 263 square meters

Immoweb code : 10923878
Immoweb code : 10923878

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
263 square meters livable space
577 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- VERKOCHT OP KIJKDAG -

Deze goed gelegen open bebouwing op een mooi perceel van bijna 6a is ideaal voor iemand die op zoek is naar een woning die alles op het gelijkvloers heeft, veel ruimte biedt en het potentieel heeft om uit te breiden. Zo is het perfect mogelijk om van de ruime zolderverdieping (109m²) een heuse studio of appartement te maken. Ook als kangoeroewoning komt deze eigendom zeker in aanmerking.

De woning heeft bovendien een gunstig EPC (géén renovatieplicht binnen de 5 jaar), een goede structuur, aparte garage en een aangename tuin met terras en zicht op groen.

Vanuit de inkomhal (met gastentoilet) bereik je zowel de slaapvertrekken als het woongedeelte met leefruimte en keuken. Dankzij de grote raampartijen is er meer dan voldoende licht én zicht op de tuin rondom.

Verder een bergplaats/bureau, 4 slaapkamers, badkamer, een keldertje en een praktische bergplaats met toegang tot de zolder. Mits het plaatsen van een vast trap kunt u van de zolder een extra leefgedeelte maken. Het dak is volledig geïsoleerd.

Grote troeven zijn de ligging, het mooie perceel, de ruimte en de mogelijkheid om de woning nog volledig naar smaak en stijl in te richten. De gevel zou bijvoorbeeld in het wit kunnen geverfd worden, wat de woning nog extra cachet zou geven.

Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch