House for sale

259000€

2 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 11069939
Immoweb code : 11069939

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
99 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde woning (131m²) voorzien van 2 slaapkamers en stadstuin op toplocatie te Hoboken!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Hoboken (Moretusburg), centraal maar tevens rustig nabij scholen, station, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, open keuken, wasplaats, nachthal, 2 masterbedrooms, badkamer en stadstuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal en komt zo terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte vindt u de volledig geïnstalleerde keuken, met kwalitatieve toestellen. Er is een aparte wasplaats aanwezig met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal, komen we terecht in het slaapgedeelte van de woning met 2 ruime en lichtrijke masterbedrooms, beiden op laminaat. De gerenoveerde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De woning beschikt alsook over een stadstuin en is ideaal als starterswoning!

Kortom: Volledig instapklare woning (131m²) met 2 slaapkamers met stadstuin op toplocatie!
Bijzonderheden:
- toplocatie
- rolluiken aanwezig
- EK-conform
- gunstig EPC
- condenserende brander "Viessmann"
- volledig gerenoveerd
EPC: 242 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 080

Get in touch