House for sale

379000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11316541
Immoweb code : 11316541

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
328 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Vlakbij het centrum van Hoegaarden kan je deze charmante, half open bebouwing terugvinden. Om de hoek bevindt zich een kinderopvang en basisschool en op wandelafstand vind je een bakker, frituur, apotheek en supermarkt. Deze gunstige ligging is dus ideaal voor jonge gezinnen! De woning is grondig gerenoveerd in 2012 en is in 2019 nog verder uitgebreid met 2 extra kamers op de 2e verdieping.
Momenteel heeft de woning een bewoonbare oppervlakte van 190m² met de volgende indeling: inkomhal met trappenhal en toegang tot de woon- en eetkamer, keuken en een 1ste toilet. De keuken loopt verder door tot de wasplaats en berging waaruit je ook de ruime veranda kan betreden. Op de 1ste verdieping vinden we een 1ste grote slaapkamer, de badkamer met inloopdouche, en het 2de toilet. Verder is in de badkamer ook al een aansluiting voor een bad aanwezig, zodat je dit makkelijk zelf kan bijplaatsen. Dan hebben we op deze verdieping ook nog de 2de, kleinste slaapkamer, die momenteel gebruikt wordt als bureau, maar perfect kan worden ingericht als kinderkamer. Op de 2de verdieping vinden we verder nog 2 identieke slaapkamers.
Bijkomende troeven zijn de gezellige kachel, hoge plafonds, groot terras, nieuwe zonnepanelen (2023), en airco in de woonkamer en grootste slaapkamer. Aangrenzend aan de woning vinden we nog een garage met aparte ingang. Naast de garage ligt de leuke, omheinde, zonnige tuin met recent tuinhuis. Meer foto's en info kan je terugvinden via https://linktr.ee/vroente51

Get in touch