House for sale

429000€

4 bedrooms 303 square meters

Immoweb code : 10991179
Immoweb code : 10991179

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
303 square meters livable space
2732 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze zeer nette split-level woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 303 m² is gelegen langs de Hombroekstraat ter hoogte van nummer 4, op een perceel van 27a42ca. Op slechts een kleine kilometer ligt het centrum van deze gemoedelijke gemeente, waar men alles kan vinden wat men dagelijks nodig heeft, zoals enkele supermarkten, bakkers, slagers, scholen, de apotheker,.. Steden zoals Hasselt, Tongeren, Genk,.. zijn vlot bereikbaar met de oprit E313 op slechts een anderhalve kilometer.
Ondanks deze centrale ligging is het hier rustig en landelijk om wonen. De zone achter de woning heeft de bestemming agrarische gebieden gekregen, zodat bebouwing hier niet mogelijk is. De rust en het vrije uitzicht zullen hier voor de koper bewaard blijven.

Deze bijzonder goed verzorgde woning is zeer degelijk gebouwd en werd steeds met de nodige zorg onderhouden. Waar nodig werd gerenoveerd, altijd met de nodige aandacht voor kwaliteit. De koper zal hier snel zijn eigen thuis van kunnen maken, zonder dat noemenswaardige werken aan de orde zijn. Voor wie de mogelijkheden heeft, zullen de gepaste renovatie- en/of opfrissingswerken deze mooie woning alleen nog maar meer tot zijn recht laten komen.

Indeling/omschrijving:

Inkomhal met vestiaire en toilet, ruime open leefruimte met eetplaats en knusse zitruimte met natuurstenen haardmeubel en gezellige houtkachel, aansluitend hierop treft men de lichtrijke veranda, een heerlijke plek om te genieten van het zicht op de prachtige siertuin me

Get in touch