House for sale

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11022346
Immoweb code : 11022346

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
1022 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
IN OPTIE

Deze te renoveren halfvrijstaande woning is gelegen op een perceel van 10a20ca, langs de Heibrikstraat ter hoogte van nummer 56. Op een kleine kilometer verder vindt men het centrum van Hoeselt, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik. De supermarkt en enkele buurtwinkels liggen vlakbij. Aan het gezellige dorpsplein liggen enkele warme bakkers, de slager, de apotheek en de scholen.
Omliggende steden zoals Hasselt, Tongeren, Diepenbeek zijn vlot bereikbaar met de oprit E313 op slechts een tweetal kilometer.

Het achterste deel van de tuin en de achtergelegen omgeving hebben de bestemming landbouwgieden gekregen, zodat bebouwing of ontwikkeling hier uitgesloten is. De rust en het vrije uitzicht op de achterliggende groene omgeving zal hier bewaard blijven.

De woning dient gerenoveerd te worden, doch is de structuur en de staat - dankzij voortdurend zeer goed onderhoud - nog zeer degelijk te noemen, zodat deze woning een geschikte basis kan zijn voor een mooie renovatie. De structuur is opgebouwd met betonnen welfsels, het dak werd al een 15-tal jaren gerenoveerd samen met de ramen.

INDELING:
- Gelijkvloers:
inkom met trap naar de verdieping, lichtrijke woonkamer met ramen in voor- en achtergevel, keuken, veranda met zicht op terras en tuin.
- Verdieping:
nachthal, twee ruime slaapkamers, 1 kleinere slaapkamer, badkamer. 4
- Zolder
- Kelderverdieping - zich in feite bevindend op gelijk niveau met de weg, en ingedeeld met kelderberging en garage met CV

Get in touch