House for sale

255000€

3 bedrooms 173 square meters

Immoweb code : 11144297
Immoweb code : 11144297

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
173 square meters livable space
601 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze halfvrijstaande woning met een netto bewoonbare oppervlakte van 173 m² is gelegen langs de Stijn Streuvelslaan ter hoogte van nummer 33, op een mooi perceel van 6a01ca. Het centrum van Hoeselt ligt op slechts anderhalve kilometer. Scholen, winkels, bakkers,.. en alles wat men dagelijks nodig heeft ligt vlakbij. Met de op- en afrit E313 zijn omliggende steden zoals Hasselt vlot bereikbaar. Het centrum van Bilzen treft men op een viertal kilometer. Ondanks deze centrale ligging is het in deze omgeving aangenaam en rustig om wonen.

De woning is altijd zeer netjes onderhouden en al regelmatig gerenoveerd waar nodig. Belangrijke werkzaamheden zijn al uitgevoerd, zoals ondermeer het vernieuwen van de ramen, dak, airco op enkele slaapkamers, vernieuwing van de badkamer en installatie van de zonnapenelen. De koper zal hier al snel kunnen inhuizen zonder dat structurele werken aan de orde zullen zijn.

INDELING:
gelijkvloers:
inkom met vernieuwde vloeren, gezellige en ruime woonkamer met pelletkachel en zicht en toegang tot terras en tuin via de plafdonhoge vleugelramen, ruime keuken met zicht op de tuin, met aanpalend een handige bergruimte met inbouwkasten en een douchecel. Inpandige garage.
1ste verdieping:
nachthal, drie degelijke slaapkamers, berging, netjes vernieuwde badkamer. tweede kleine berging.
Buiten: terras met ruime tuin met zicht op de lagergelegen omgeving.

EPC: 443 kWh/m² pj.
Deze woning is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht -
- https://www.vla

Get in touch