House for sale

3 bedrooms 148 square meters

Immoweb code : 10904403
Immoweb code : 10904403

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
148 square meters livable space
1050 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
IN OPTIE -

Deze te renoveren halfvrijstaande woning is gelegen te Vliermaalroot, Kortessem, langs de Helstraat ter hoogte van nummer 50, op een aantrekkelijk perceel met een oppervlakte van 10a 50ca. Het perceel meet een breedte aan de straatkant van 17m en een diepte van 60 m. De zone achter de woning heeft volgens het gewestplan de bestemming agrarische gebieden gekregen, zodat bebouwing hier uitgesloten is en het groene karakter bewaard zal blijven.
Na een kleine 5 km rijden bereikt men zowel het centrum van Kortessem als dat van Diepenbeek en de oprit van de autosnelweg.

INDELING:
- Gelijkvloers:
inkom met trap naar de verdieping, ruime lichtrijke woonkamer, keuken met toegang tot de kelder, en de aanpalende veranda, berging met ruimte voor CV. Garage.
- 1ste verdieping - op betonnen vloeren:
nachthal, drie degelijke slaapkamers, badkamer.
ruime zolder.
- buiten: uitgestrekte westgerichte tuin met zicht op de achterliggende groene omgeving, die voor de koper bewaard zal blijven.

EPC: 727 kWh/m² pj - woning onderhevig aan de renovatieplicht.
De koper kan - voor zover aan alle voorwaarden voldaaan - nog in aanmerking komen voor het bekomen van noemenswaardige premies voor tussenkomst in de kosten voor verbouwingswerken, nog tot eind 2024. Meer info via https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/mijn-verbouwpremie.

Get in touch