House for sale

4 bedrooms 299 square meters

Immoweb code : 11313273
Immoweb code : 11313273

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
299 square meters livable space
463 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een stevige, ruime woning die gelegen is op wandelafstand van winkels, horeca, scholen, sportcentrum,... GEVONDEN!

De woning onderscheidt op de benedenverdieping de inkomhal, de lichtrijke woonkamer, de ruime keuken met spoelbak, elektrische kookplaat + oven (2 jaar oud), dampkap en koelkast, de badkamer (ligbad & 2x enkele wastafels), 2 aparte toiletten, de wasplaats, de zonnige tuin en de dienstinkom. onder het maaiveld is er nog een droge kelder.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers aanwezig. Kamers te weinig? Er is nog een ruime geïsoleerde zolder (toegankelijk via een vaste trap) die naar wens kan ingericht worden.

Als kers op de taart is er nog een garage aan de achterkant van het perceel (toegang langs de Oudebaan). Deze garage kan ook omgetoverd worden tot home-office, mancave,... Het kan zelfs dienst doen als kangoeroewoning.

TROEVEN IN EEN NOTENDOP:
- Sublieme ligging!
- Solide woning!
- Garage met verschillende mogelijkheden!
- Zeer goed onderhouden!
- CV op aardgas!
- Doorheen de jaren gerenoveerd!

Meer informatie/een bezoek? Maak eenvoudig jouw persoonlijke afspraak op WWW.WOONVAST.BE of contacteer Jonas op 0468 19 11 62 of via [email protected]

Get in touch