House for sale

4 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11209843
Immoweb code : 11209843

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
624 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Meer info, foto's, plannen en virtuele tour: www.bellesvastgoed.be/te-koop/lint-uitbreidingstraat-118

In de rustige en groene Uitbreidingstraat vinden we deze gezellige instapklare woning. Fietsostrade, trein en bus zijn vlakbij. Deze verzorgde woning werd doorheen de jaren steeds uitstekend onderhouden en opgewaardeerd, met o.a.: nieuwe ramen, elektrische poort, zonnepanelen (nog 7 jaar groenestroomcertificaten!), keuken, elektriciteit conform,...

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. De zithoek is voorzien van een gezellige houthaard. De ruime eetkamer en volledig geïnstalleerde keuken leiden ons naar de lichtrijke aanbouw. Verder is er nog een (was)berging, voorzien van een douche en ingebouwde kasten met plek voor was- en droogmachine.

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers (14m², 12m² en 10,5m²). De badkamer is voorzien van bad, dubbele lavabo en toilet. De zolder werd ingericht als vierde slaapkamer met berging. Deze is bereikbaar met een vaste trap.

In de grote, zonnige tuin is het heerlijk vertoeven. Deze is zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van een deels overdekt terras met buitenkeuken. Ideaal voor elk seizoen! Ook is er een ruime garage met achtergelegen (tuin)berging.

Kortom een instapklaar pareltje!

Get in touch