House for sale

499000€

5 bedrooms 244 square meters

Immoweb code : 11183895
Immoweb code : 11183895

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
244 square meters livable space
1413 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We bevinden ons in Opoeteren, een deelgemeente van Maaseik. De woning is gelegen in het centrum doch in een rustige zijstraat.
De woning geniet een vlotte verbinding naar omliggende gemeente, zo bent u op 10min in Maaseik en 20min in Genk. Tevens bent u op 20min afstand gelegen van de Nederlandse grens.

De woning geniet een mooie voorgevel en volledig aangelegde voor-en achtertuin. Daarnaast is er ook een carport en garage aanwezig.
U komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet. Wanneer u verder wandelt komt u terecht in de ruime woonkamer afgewerkt met parketvloer en openhaard. De woonkamer is verbonden aan een prachtige bijbouw met daarin de keuken gelegen. De keuken is voorzien van een kookeiland en Boretti vuur en geniet een gezellige zithoek die uitgeeft op het overdekte terras. Aansluitend aan de keuken is ook een koele berging en een aparte waskamer gelegen.
Op de benedenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig waarvan 1 momenteel ingericht als dressing. Daarnaast is er ook een badkamer met ligbad, douche en dubbele wasbak. Op de bovenverdieping zijn nog 2 zeer grote slaapkamers aanwezig. Alsook is er potentieel om de bovenverdieping nog verder af te werken en een extra badkamer of slaapkamer te voorzien. Hiervoor heeft u nog meer als 30m² die momenteel onbenut is.

De tuin is volledig aangelegd door een architect en voorzien van een overdekt terras, leibomen, een mooie zwemvijver en een zuidoostelijke oriëntatie.

Get in touch