House for sale

645000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11008169
Immoweb code : 11008169

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
3898 square meters of land

Description

Spacious house with lots of potential on approx. 1.3ha in gr

Sorry, there is no English translation. Deze eigendom is gelegen te Meerle, een deelgemeente van Hoogstraten, makkelijk bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen afrit Hoogstraten en bevindt zich in een zeer groene en rustige omgeving. De eigendom is gelegen langs een lange dreef met bomen waarover m’n een prachtig weids zich heeft. Verder heeft het een vlotte verbinding naar de dorpskern van Meerle. Het centrum van Hoogstraten bevindt zich op ca. 10 min en Baarle-Nassau (Nederland) op ca. 15min. 

De woning is gelegen in agrarisch gebied, maar de bestemmingswijziging naar zonevreemd/residentieel wonen werd reeds goedgekeurd, waardoor dit ook uiterst geschikt is voor particuliere bewoning. Voor het verkrijgen van de bestemmingswijziging werden wel enkele voorwaarden opgelegd en zouden de bijgebouwen moeten worden afgebroken.

De woning werd gebouwd in 1970, door de jaren heen grondig gerenoveerd en is zeer goed onderhouden. Het betreft een gelijkvloerse woning en is opgedeeld als volgt: via de voordeur betreedt m’n de inkomhal, die links toegang geeft tot de ruime woonkamer, deze is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. De gehele woning heeft centrale verwarming op mazout (radiatoren) en in de woonkamer werd een houtkachel geïnstalleerd, die gebruikt wordt in de wintermaanden voor extra sfeer en gezelligheid. De woonkamer is zeer ruim bemeten zodat er voldoende plaats is voor zowel een zit- als eetgedeelte, verder werden er houten balken in het pl

Get in touch