House for sale

265000€

3 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 11180668
Immoweb code : 11180668

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
193 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor wie op zoek is naar een gezellige gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin op een rustige locatie, is deze woning op het Lindeboomplein mogelijks een match!

Je betreedt de woning via de inkomhal die toegang geeft tot de kelder. Via de hal bereik je verder de woonkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkamer beschikt over rolluiken. Aansluitend aan de woonkamer vind je een ingerichte keuken met ingemaakte kasten en enkele spoelbak. Naast de keuken is er sprake van een badkamer met douche/zitbad, toilet en wastafel.

Een absolute troef aan deze woning? Dat is je leuke tuin mét tuinhuis. Achter de tuin vind je een handige servitudeweg. Zo parkeer je je fiets makkelijk in je eigen tuin.

Via de trap in de hal bereik je verder de1e verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers (18m², 11m² en 9m²). De grootste slaapkamer heeft een aparte berging.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Meer info via https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/niet-residentiele-gebouwen/verplichtingen-voor-niet-residentiele-gebouwen/renovatieverplichting-voor-niet-residentiele-gebouwen.

Locatie
Op het Lindeboomplein woon je in een rustige wijk nabij heel wat voorzieningen. Zo zijn verschillende scholen en winkels op wandel- of fietsafstand gelegen. Ook je auto parkeer je makkelijk voor je eigen deur.

Get in touch