House for sale

5 bedrooms 327 square meters

Immoweb code : 10404683
Immoweb code : 10404683

Overview

5 bedrooms
327 square meters livable space
100 square meters of land

Description

Kwalitatief hoogstaande herenwoning in het centrum van Ooste

¨Villa Boniface§ is een kwalitatief hoogstaande herenwoning gelegen in het centrum van Oostende. Met diverse winkels, drink- en eetgelegenheden in de nabije omtrek en het strand op wandelafstand geniet deze woning van een uitzonderlijk gunstige ligging. Eveneens vindt men in de onmiddellijke omgeving een ruim aanbod aan scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en recreatie. Een extra troef is de zeer vlotte verbinding tot het oprittencomplex van de A10, alsook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, dit zowel met diverse trein- tram als busverbindingen.

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst ca. 327 m² waaronder zich vijf slaapkamers, twee leefruimtes en twee volledig geïnstalleerde keukens bevinden.Op elke verdieping zijn meerdere parlofoons aanwezig en in bijna elke slaapkamer is een wastafel voorzien, wat de woning enorm veel opportuniteiten biedt zowel naar verhuurmogelijkheden, evenals naar beroepsdoeleinden toe. Bovendien werden verschillende authentieke elementen behouden, wat de woning een charmant karakter geeft.

Het interieur kent volgende indeling: via de riante, ruime inkomhal bereikt men de lichtrijke leef- en bureauruimte, gescheiden van elkaar door een dubbele deur. Op de gelijkvloerse verdieping vindt men eveneens een gastentoilet en de eerste slaapkamer.
In de kelderverdieping bevindt zich een fietsenberging met toegang tot de omvormer van de zonnepanelen en de brandcentrale, hier vindt men eveneens een tweed

Get in touch