House for sale

549000€

8 bedrooms 270 square meters

Immoweb code : 11408847
Immoweb code : 11408847

Overview

8 bedrooms
1 bathroom
270 square meters livable space
2085 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Mooi gelegen villa met veel potentieel!

Doe een bod vanaf 549 000 EUR

Virtuele toer https://my.matterport.com/show/?m=c6PX9Rks4yo

Deze, te renoveren, villa (270 m² bewoonbare oppervlakte), is gelegen op een perceel van 20a85ca in de directe nabijheid van het treinstation, handelaars, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer.

Dankzij de 2 aparte ingangen en de praktische indeling van de woning biedt deze heel veel potentieel. Ideaal voor een groot gezin, een kangoeroewoning, voor zelfstandigen die hun woonst een praktijk wensen te combineren... Ook is er mogelijkheid om een grote parkingplaats te voorzien, in de garage zijn er 2 staanplaatsen mogelijk.

Via de zij-ingang heeft u toegang tot het bureau en de badkamer. Via de hall is er toegang tot de kelderruimte, een eerste slaapkamer, de hoofdingang en de keuken.
Via de hoofdingang met imposante houten trap, heeft u toegang tot de ruime lichtrijke living met authentieke parketvloer en openhaard. De grote raampartijen zorgen voor een magnifiek zicht over het terras en de west georiënteerde tuin met open zicht.
Naast de eetkamer is er de keuken, bijkeuken en een tweede toilet.

Het bovenverdiep telt 7 slaapkamers allemaal voorzien van wastafel en ingemaakte kasten, een dressing en een grote badkamer ( bad, bidet, 2 aparte wastafels en toilet).

Via een vaste trap betreedt u het zolderverdiep waar u nog extra kamers kan voor

Get in touch