House for sale

565000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11363314
Immoweb code : 11363314

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
435 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige halfopen woning bevindt zich in het hartje van het groene Haasrode. De woning werd in 2016 volledig gerenoveerd door een architecte met kwalitatieve en duurzame materialen.

Het huis heeft een modern en gezellig interieur en beschikt over een volledig geïnstalleerde open keuken met AEG-toestellen. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime kamers (waarvan 1 met mezzanine), een toilet en een ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo die zorgen voor een luxueuze uitstraling en alle comfort. Via een valtrap kan je de nette en ruime zolder bereiken.
Daarnaast beschikt deze woning ook nog over een gastentoilet, voorraadkamer, inpandige garage en een extra parkeerplaats naast de woning.
De aangelegde tuin met groot terras maakt het geheel tot een pareltje. Door de zuidwest oriëntatie is het hier heerlijk toeven tot 's avonds laat.

Door de nabijheid van het industrieterrein van Haasrode, Leuven centrum en snelwegen, alsook de lokale scholen, bakkers en eetgelegenheden, is dit een toplocatie. Als kers op de taart is ook Mollendaalbos/Meerdaalwoud op wandelafstand.
De woning zelf is uitgerust met airco/warmptepomp, zonnepanelen en een regenput, en beschikt over een EPC-label A.

Contacteer bij interesse Hannah Mariën. GSM: 0494872611 of mail [email protected] (geen IMMO)

Get in touch