House for sale

365000€

3 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 11340723
Immoweb code : 11340723

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
13850 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit prachtige pand biedt de ultieme kans voor wie droomt van een rustig groen toevluchtsoord, compleet met een uitgestrekt weiland van bijna 1,5 hectare.

De charme van deze woonst is onmiskenbaar, maar hij wacht op een volledige renovatie. Momenteel is de indeling als volgt: voor- en achterkamer, keuken, gelijkvloerse slaapkamer, achterinkom met toilet, een kamer ingericht als badkamer, en twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast beschikt de boerderij over een grote schuur, bewaarde stallen en twee bergingen. Buiten vindt u een garage en een extra opslagruimte.

De omliggende percelen strekken zich uit rondom de woning, wat echt uniek is, met een groot deel direct naast de boerderij. Dit maakt het de ideale plek voor paardenliefhebbers!

Houd er rekening mee dat er een renovatieverplichting op dit pand rust. Als u deze prachtige locatie en woning graag van dichtbij wilt ervaren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u rond te leiden en samen met u deze schitterende locatie te ontdekken.

De hoeve en de tuin liggen niet in overstromingsgevoelig gebied en hebben een G-score: A en P-score: A.
Beide bouwlanden liggen deels in een gebied met middelgrote kans op overstroming.

Voor verdere informatie kan u ons contacteren op 015 24 29 24 of mailen naar [email protected]

Get in touch