House for sale

149000€

3 bedrooms 254 square meters

Immoweb code : 11312279
Immoweb code : 11312279

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
254 square meters livable space
168 square meters of land

Description

Ruime woonst te koop in Roesbrugge!

In Roesbrugge (deelgemeente van stad Poperinge) bevindt zich deze ruime hoekwoning te koop! Dit huis is gelegen op de hoek van de Professor Rubbrechtstraat en de Haringestraat. Dit handelshuis geniet daarom van een goede zichtbaarheid. Ideaal voor mensen die iets willen uitbaten, in combinatie met wonen! Wel zijn er ook aparte ingangen waardoor het perfect mogelijk is om beide doeleinden van elkaar af te sluiten. Ook is dit huis perfect omvormbaar tot een zeer ruime gezinswoning met tuin/koer! De indeling van dit huis gaat als volgt: Op het gelijkvloerse verdiep heb je een inkomhal, woonkamer, keuken, toilet met wasplaats, atelier + veranda (= ideaal om hiervan een tuin/koer/garage te voorzien), handels/bureaugedeelte (voorzien van aparte entrée).
Op het 1ste verdiep is er een nachthal met bureauruimte, 3 slaapkamers en een badkamer. Verder kan je via een slaapkamer naar de zolder gaan dmv een vaste trap. Hier kunnen perfect nog extra ruimtes worden voorzien.

De algemene staat van deze eigendom is op te frissen of te renoveren maar kan voor heel wat zaken zeer interessant zijn! (= automatenshop, kinderopvang, kapsalon, schoonheidsspecialiste, praktijk, aannemer, ...)
Benieuwd naar wat deze eigendom te bieden heeft? Contacteer Manon (+32 475 21 56 22) voor een afspraak!

Technische kenmerken:
- Woning bevat dubbele beglazing - Handelsruimte bevat enkele beglazing
- Drijfkracht aanwezig
- Elektriciteit niet conform
- Dak niet geïsoleerd
- EPC: label F
- Verwarming dmv d…

Get in touch