House for sale

3 bedrooms 114 square meters

Immoweb code : 10703322
Immoweb code : 10703322

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
114 square meters livable space
213 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Rosmolenstraat 36, gelegen in het hart van een rustige en residentiële wijk met speeltuin in Roeselare.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in de inkomhal die weg geeft naar de ruime leefruimte waar u kunt ontspannen en qualitytime kunt doorbrengen met uw dierbaren. De ingerichte keuken voorziet voldoende ruimte om uw maaltijden klaar te maken.

Een absoluut hoogtepunt van deze woning is de lichtrijke veranda, waar u kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van uw ochtendkoffie.

Voor diegenen die behoefte hebben aan extra opslagruimte of hun voertuig veilig willen parkeren, is er een ruime garage beschikbaar.

Op de bovenverdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte. Deze kamers bieden de perfecte privéruimte voor elk gezinslid om zich terug te trekken en tot rust te komen na een lange dag. De badkamer is voorzien van een bad en een lavabo waar u perfect u elke ochtend kunt klaarmaken om voor de dag te komen.

Buiten de woning kunt u genieten van de prachtige omgeving en de nabijheid van een speelplein op wandelafstand, ideaal voor kinderen om veilig buiten te spelen en nieuwe vrienden te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de mogelijkheden van deze prachtige woning te ontdekken. Wees er snel bij, want dit is een kans die u niet wilt missen!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager

Get in touch