House for sale

557000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11079625
Immoweb code : 11079625

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
1295 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze prachtige open bebouwingen in de Varentstraat, Rotselaar, bieden een unieke gelegenheid om te wonen in een idyllische omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Gelegen in een rustige buurt, kun je deze woningen volledig op maat laten bouwen, waardoor ze voldoen aan al je persoonlijke woonwensen.
De centrale ligging van de open bebouwingen draagt bij aan een moeiteloze bereikbaarheid. Met een bushalte op slechts 350 meter afstand is het openbaar vervoer gemakkelijk toegankelijk. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt op 3,3 km afstand, terwijl een openbaar zwembad vlakbij voor ontspanning en recreatie zorgt. Gezinnen met kinderen kunnen terecht in de school op 1,4km afstand van de woning.
Voor pendelaars is het treinstation van Wezemaal vlakbij, en de oprit Rotselaar E314 Leuven – Genk ligt op 8 km afstand, wat de bereikbaarheid per auto optimaliseert. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het nabijgelegen Natuurreservaat Werchtersbroek op 3 km, terwijl het centrum van Tremelo en Haacht vlakbij extra recreatieve mogelijkheden bieden.
Opvallend positieve elementen zijn onder andere het Festivalterrein Rock Werchter op slechts 2,7 km afstand, het centrum van Werchter op wandelafstand, en de Dijledijk en Demerdijk als ideale fiets- en wandelroute op slechts 900 meter afstand.
Als toekomstige bewoner heb je de vrijheid om met het advies van een bouwadviseur de indeling, stijlen en materialen te

Get in touch