House for sale

449000€ Old Price €495,000

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11173068
Immoweb code : 11173068

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
170 square meters livable space
582 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
*RICHTPRIJS
In het centrum van rustige Ruiselede vindt u deze volledig gerenoveerde en lichtrijke woning, met als grote troef de tuin met prachtig uitzicht! De woning werd volledig gerenoveerd in 2022 en is uitermate energiezuinig.
De woning heeft volgende indeling: inkomhal met gastentoilet, een gelijkvloerse slaapkamer met badkamer uitgerust met inloopdouche en lavabo, een berging met ruimte voor de wasmachine/ droogkast. Ruime leefruimte (76m²) met grote raampartijen & doorkijkhaard op hout alsook een mooie open keuken met groot kookeiland uitgerust met inductiekookplaat met ingewerkte dampkap, vaatwas, oven, microgolfoven en frigo. Naast de keuken is er nog een bergplaats en een kelder. Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers (12m² en 14m²), een tweede badkamer met een groot ligbad, lavabomeubel en toilet.

Een grote troef is de mooie tuin met groot terras en overdekte tuinberging en met een prachtig zicht op de molen.
Een extra troef:
-zeer energiezuinige woning (label A en E-peil 27)
-16 zonnepanelen van 280wp op het zongerichte platte dak

Deze woning is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een woning met 'loft'gevoel, wie graag rustig wil wonen en voor wie op zoek is naar een energiezuinige woning. Ruiselede is een zeer aangename gemeente met veel winkel- en ontspanningsfaciliteiten alsook met een een vlotte verbinding naar de E40.

Voor meer info of bezoek bel 050/70 34 35 (Elien) - [email protected]

*RICHTPRIJS: Richtprijs geeft een richting aan

Get in touch