House for sale

3 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 10957038
Immoweb code : 10957038

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
111 square meters livable space
184 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in de droom van elke starter: een betoverende woning met 2 slaapkamers, doordrenkt van lichtheid. Gelegen in de idyllische straat "Rozenpark", omarmt dit pand een rustige, huiselijke sfeer die perfect past bij jouw nieuwe levensfase.

Deze prachtige woning heeft een overvloed aan natuurlijk licht dat elke hoek verwarmt. In 2015 onderging deze enkele renovaties, waardoor ze een eigentijds tintje kreeg zonder haar karakter te verliezen.

De zonnige tuin vormt het perfecte toevluchtsoord, een oase van rust waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Achterin de tuin vinden we een vluchtweg die niet alleen handig is voor uw fiets maar ook voor het huisvuil.

Maar het echte pareltje van deze woning is de rustige ligging in een woonwijk die zich kenmerkt door sereniteit en geborgenheid. Hier vind je een thuis weg van de drukte en van het dagelijkse leven, een plek waar je je kunt terugtrekken en tot rust kunt komen.

Klaar om je eerste stap te zetten op de vastgoedladder? Deze charmante starterswoning op een rustige locatie in "Rozenpark" wacht op jouw aanraking om haar warmte en genegenheid te omarmen. Welkom thuis, welkom in de rust van jouw nieuwe begin.

Get in touch