House for sale

90000€

51 square meters

Immoweb code : 11353009
Immoweb code : 11353009

Overview

1 bathroom
51 square meters livable space
100 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een project met een wereld aan mogelijkheden? Deze eigendom biedt een unieke gelegenheid voor degenen die dromen van het creëren van hun eigen droomhuis. Gelegen in een rustige buurt, omgeven door groen, bevindt zich een woning die klaar is voor een nieuwe start.

Met een stevige structuur en een ruim perceel biedt deze woning de ideale basis voor een volledige herontwikkeling. Het is een blanco canvas waarop u uw visie kunt projecteren. De ruime tuin biedt voldoende ruimte voor uitbreiding, tuinaanleg of zelfs de mogelijkheid voor het bouwen van een geheel nieuwe woning.

Hoewel deze woning momenteel in een op te frissen staat verkeert, vertegenwoordigt het een geweldige kans voor investeerders of handige doe-het-zelvers die graag hun stempel willen drukken op een eigendom. Met de juiste visie en expertise kan deze woning worden omgetoverd tot een instapklare thuis.

Gelegen in een gewilde buurt, biedt deze locatie ook tal van voordelen, waaronder nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar het gemak van het stadsleven zonder in te leveren op rust en privacy.

Grijp deze unieke kans en maak van deze woning uw ultieme project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de mogelijkheden te ontdekken!

Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentië

Get in touch