House for sale

3 bedrooms 137 square meters

Immoweb code : 11326059
Immoweb code : 11326059

Overview

3 bedrooms
137 square meters livable space
198 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze unieke kans om een karaktervolle gesloten bebouwing te verwerven in het hart van Sint-Niklaas. Deze woning, met een solide structuur en veel potentieel, is perfect voor wie droomt van een eigen stek met persoonlijkheid. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een ideale combinatie van kalmte en nabijheid tot voorzieningen. Met 3 ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of als investeringsmogelijkheid.

De keuken en badkamer wachten op een verfrissing, waardoor u de vrijheid hebt om uw eigen stempel te drukken op deze belangrijke ruimtes. De uitgestrekte tuin biedt de perfecte gelegenheid om een groen toevluchtsoord te creëren, waar u kunt genieten van rustige momenten en gezellige bijeenkomsten. Sint-Niklaas zelf biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, allemaal op korte afstand van uw nieuwe thuis.

Met de juiste visie en toewijding kunt u deze woning omtoveren tot uw ideale thuis. Mis deze unieke kans niet en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Get in touch