House for sale

324000€

3 bedrooms 269 square meters

Immoweb code : 11238535
Immoweb code : 11238535

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
269 square meters livable space
460 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Langs de Gorsemweg ter hoogte van nummer 168 vinden we dit leuke café met woonst terug. Grote troef van dit pand is ongetwijfeld de ligging! Het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.

Het café heeft al jarenlang een vaste waarde in Sint-Truiden. Het gelijkvloers beschikt over ruim 165m² aan bruikbare vloeroppervlakte.
Naast het café omvat het gelijkvloers nog een toog, een volwaardige keuken, een berging en toiletten. Buiten kunnen we ook een gezellig terras en een ruime achterliggende koer terugvinden.
Gezien de beschikbare ruimte is het uiteraard ook perfect mogelijk om het pand een andere invulling te geven dan café.

Bovendien is dit pand ook voorzien van een woongedeelte. Op het verdiep heeft deze woonst ons nog een badkamer, een leefruimte en 3 slaapkamers te bieden.
Op dit verdiep kan men eveneens een ruim dakterras treffen.

Bijkomende is de woning nog voorzien van een zolder en een ruime kelder. Aan opbergruimte alvast geen gebrek.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk

Get in touch