House for sale

299000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11298160
Immoweb code : 11298160

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
545 square meters of land

Description

house

Sorry, there is no English translation. Wenst u graag rustig te wonen met je gezin? Dan is deze woning geschikt voor u. Deze woning kende intussen een grondige en goede update. Kom kijken, het overige deel kan u nog naar smaak inrichten, aanpassen en afwerken. De woonst is ideaal gelegen in Steendorp. Een doodlopende straat en kindvriendelijke omgeving. En toch een vlotte bereikbaarheid naar alle invalswegen. De grote tuin is ideaal voor wie graag geniet van een groene omgeving.
Gelijkvloers
Inkomhal. Leefruimte met veel lichtinval (22.5m²). Vernieuwde ingerichte Keuken (20m²). Mooie keramische parkettegel.
Badkamer met bad, wastafel en apart toilet. Deze ruimte moet men nog verder aanpassen. Toegang naar de tuin en garage. De garage (18m²) heeft een ruime zolder (16m²) die men kan inrichten naar wens.
1e Verdieping
Er zijn drie ruime slaapkamers waarvan twee volledig vernieuwd (18.5 - 11 - 10m²) en toegang naar de tweede verdieping.
2de Verdieping
Volledige geïsoleerde ruimte om een kamer bij te maken. (16m²).
Huidig EPC is nog geldig in datum maar achterhaald wegens vernieuwde isolatiewerken aan het dak (20cm). Droge kelder. (10m²).
De kruipkelder onder de keuken is ideaal om leidingen te voorzien. Gasaansluiting. Rolluiken. Pvc ramen sinds 2011. Volledige dakisolatie. Regenwaterput. Prachtige tuin dat veel mogelijkheden biedt. Voldoende parkeerplaats op eigen oprit. Asbest attest is nog geldig van datum. Asbest is verwijderd. Kom zeker eens

Get in touch