House for sale

4 bedrooms

Immoweb code : 8904896

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
521 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklare halfopen bebouwing rustig en gunstig gelegen te Oostende - Rozemarijnstraat (Stene). Gelegen in de nabijheid van het sportcentrum de Schorre, nabij winkels en een goede toegankelijkheid met de autosnelweg. Kindvriendelijke verkaveling met rustige straten en met een speelpleintje. Ook het stadscentrum ligt op fietsafstand.

Royale en ruime halfopen bebouwing (bewoonbare opp: 186m²) bestaande uit op het gelijkvloers inkomhal met veel natuurlijk daglicht en open vide, afzonderlijk gastentoilet voorzien. Woonkamer afgewerkt met een duurzame keramische tegel die door de ganse ruimte loopt. Vernieuwd raamwerk in PVC (hoogrendementsbeglazing) aan de voorzijde. Cassettehaard dat in de winter zorgt voor warmte en gezelligheid. Vernieuwde elektrische accumulatoren (2019). Achteraan geeft de woonkamer uit op een gezellig en ruime veranda (26m²in totaliteit) die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Afzonderlijke geriefelijke keuken voorzien van vele lades en ingemaakte kasten, afgewerkt met een kwaliteitsvolle tgranieten werkblad. Volgende toestellen zijn voorzien: vitrokeramische kookplaat (4 jaar geleden hernieuwd) met dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser en heteluchtoven.
Verderop kan de ruime garage teruggevonden worden waar de sectionaal poort reeds hernieuwd werd (elektrisch met afstandsbedieningen), tevens is er voldoende ruimte om bijkomende voorraad en wasmachine te plaatsen (aansluiting voorzien).
Op het verdiep zijn er 4 s

Get in touch