House for sale

1295000€

4 bedrooms 422 square meters

Immoweb code : 11351950
Immoweb code : 11351950

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
422 square meters livable space
2134 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruime, energiezuinige villa (bouwjaar 2001!) mét groot magazijn (215 m² + extra verdiep: 115 m²!) voorzien van zonnepanelen op een uitgelezen plekje met prachtige landelijke verzichten en aan de voet van Tiegemberg. Tal van invalswegen zijn in de nabijheid. Schitterend om hier jouw toekomst te realiseren.

Deze charmante villa wordt gekenmerkt door zijn prachtig afgewerkte ruime en kloeke ruimtes waarbij deze villa volledig onderkelderd is. Absoluut geen-alledaagse eigendom dankzij de zorgvuldig gekozen authentieke materialen, de creatieve indeling en de hoge afwerkingsgraad!!

Deze uitzonderlijke eigendom is gelegen op een hele rustige locatie op ca. 2134,00 m² totale grondoppervlakte mét een uitzonderlijk magazijn die te bereiken is via een private zij-uitweg op eigen domein. Hier is werk en privé mogelijk te combineren en ideaal voor jouw zelfstandige activiteit.

Gelijkvloers met onder andere: inkom met gastentoilet en bureelruimte/voorkamer - tuingerichte woonkamer met zithoek en aansluitende, ingerichte keuken. Tot slot een gelijkvloerse vernieuwde badkamer (inloopdouche, toilet en wastafel) en wasberging die toegang geeft tot de fraai aangelegde tuin.

1e verdiep : ruime nachthal, 4 grote slaapkamers waarvan masterbedroom van maar liefst 42,50 m²!, opbergruimte en tot slot mogelijkheid tot een extra badkamer.

2e verdiep is tevens bereikbaar met een schuiftrap die toegang geeft tot een praktische zolderberging.

1001 PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Gunstige EPC-sco

Get in touch