House for sale

209000€ Old Price €219,000

2 bedrooms 109 square meters

Immoweb code : 11148184
Immoweb code : 11148184

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
109 square meters livable space
260 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Op te frissen stadswoning, 2 slpks, terras, tuin, 2a 60ca

Sorry, there is no English translation. Op te frissen stadswoning met een terras en tuin gelegen te Tienen, Sint-Truidensesteenweg 105, opp 2a 60ca.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met een eetplaats, een ingerichte keuken, een gastentoilet en een berging/wasplaats. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, twee ruime slaapkamers en een badkamer. De woning heeft een zolderruimte van ca. 29m2, perfect inrichtbaar tot extra kamers en een praktische kelder.
Een verzorgde, omheinde tuin met een aangelegd terras, met uitzicht op de achterliggende omgeving (Drie Tommen) en een tuinberging. Twee parkeerplaatsen achteraan in de tuin, bereikbaar via de Tricotstraat.

Na het uitvoeren van de gewenste opfriswerken, bent u de eigenaar van deze gezellige stadswoning met een totale bruikbare oppervlakte van ca. 154m2, incl. zolder en kelder, gunstig gelegen, nabij het centrum en het station van Tienen.

Contacteer ons alvast voor een persoonlijke rondleiding. Meer info en foto's op www.co-immo.be - T 0474 293 793.
EPC 406: Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. GVG-WG-GMO-GVKR-GVV - rooilijnplan.

Get in touch