House for sale

300000€

3 bedrooms 188 square meters

Immoweb code : 11314024
Immoweb code : 11314024

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
188 square meters livable space
118 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante gerenoveerde woning met handelspand (voorheen bekend als café 't Kepelleke) is gelegen aan de stadsrand van Tongeren. Dit eigendom kan zowel gebruikt worden als gezinswoning, maar de infrastructuur leent zich ook uitstekend voor een combinatie van horecagelegenheid met woongedeelte.

De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 188m² en heeft een indeling als volgt:
Kelder : gedeeltelijk onderkelderd waarin de tapinstallatie zich bevindt.
Gelijkvloers : Via de oorspronkelijke deur komen we binnen in de verbruiksruimte met authentieke bar (eventueel ook in te richten als leefruimte) met aansluitend een tweede, aparte, eetplaats. Zowel de keuken met drijfkracht, een praktische berging en de sanitaire voorzieningen bevinden zich achteraan de gelijkvloerse verdieping. Vooraan de woning ligt nog een mooi aangelegd terras.
1e verdieping : De nachthal biedt toegang tot drie volwaardige slaapkamers (of twee slaapkamers en een bureel- of zitruimte) en de badkamer met inloopdouche, toilet en dubbel lavabomeubel.
2e verdieping : de handige overloop die voldoende groot is om te dienen als polyvalente ruimte biedt toegang tot nog 2 slaapkamers.

Kortom biedt dit eigendom zowel als gezinswoning en/of als handelspand de ideale uitvalsbasis. Beiden ideaal gezien de ligging op wandelafstand van natuurreservaat "De Kevie", en talrijke mooie fiets-, wandel- en vesparoutes. Ook het industriepark Tongeren-Oost ligt sl

Get in touch