House for sale

499000€

3 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 11388660
Immoweb code : 11388660

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
1455 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Volledig gerenoveerde, instapklare, hedendaagse woning voorzien van alle gemakken. Renovatie heeft plaatsgevonden in 2022, betreft een open bebouwing. Woning bestaat uit verdiep +0: inkomhal, woongedeelte, open keuken, bijbouw met zicht over de tuin, berging, toilet en garage.
Verdiep +1: slaapkamer 1, slaapkamer 2/bureauruimte/dressing en badkamer met douche, lavabo en toilet. Verdiep +2: volledige zolderverdieping omgebouwd tot riante slaapkamer/ontspanningsruimte. Al de kamers zijn voorzien van airco, ethernet- en tv-aansluitingen. Tevens is de woning voorzien van kelderruimte en tuinhuis (geïsoleerd) met carport en lounge.Naast de woning bevinden zich 3 grote parkeerplaatsen met aangelegde tuin. Achteraan de woning is er eveneens nog ruimte om 4 wagens te parkeren. De woning is energiezuinig te noemen dankzij zonnepanelen, waterput en isolatie. Voorzien van rolluiken, alarm en camera installatie.Een bijkomende grote troef van deze woning is dat het perceel reeds door een landmeter in kaart is gebracht om eventueel op te splitsen in een bijkomende bouwgrond van 7,25a (documenten landmeter aanwezig). Gevelplinten in blauwe Belgische natuursteen voorkant woning worden nog geplaatst en is voorzien eind mei.
EPC omvat een score van 117 (cat. B), elektriciteit is gekeurd en helemaal op norm. Ondanks de rustige en landelijke ligging bevindt de woning zich op een boogscheut van centrum Tongeren/Borgloon, middelbare scholen, openbaar vervoer, kleuterscholen, E313 en E40.

Get in touch