House for sale

197000€

4 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11397245
Immoweb code : 11397245

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
1055 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze woning met karaktervolle gevel is rustig gelegen in een groene residentiële omgeving en biedt een ideale basis voor een gezellige gezinswoning met veel potentieel.

U betreedt dit huis via een ruime inkomhal met gastentoilet. De woning beschikt over een aparte eetkamer en woonkamer, ideaal voor gezellige familiemomenten of het ontvangen van vrienden. De lichtrijke ruimtes bieden tal van mogelijkheden voor een smaakvolle inrichting. Verder is er nog de geïnstalleerde keuken en de berging/technische ruimte.
Op de eerste verdieping zijn de nachthal, twee slaapkamers en een badkamer (voorzien van ligbad & lavabo) terug te vinden.
Tenslotte zijn er op de tweede verdieping nog een nachthalen twee slaapkamers.

Extra info: Veel ruimte, veel natuurlijke lichtinval, CV op stookolie, COMBI enkel glas (buitenschrijnwerk: hout) en dubbel glas (buitenschrijnwerk: PVC), aanwezigheid van garage, voldoende parkeermogelijkheden!

Benut deze kans om er een gezellige, eigentijdse woning te creëren!

Breng snel een bezoek voor het te laat is! Neem contact op met Kenneth ([email protected]) op 0472/03 25 88 of met Melissa ([email protected]) op 0486/54 71 80.

Get in touch