House for sale

389000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11209438
Immoweb code : 11209438

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
744 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze charmante woning, gelegen in een rustige straat aan de rand van de dorpskern Veerle (Laakdal), combineert comfortabel wonen met rust. Op slechts enkele minuten van de E313 biedt deze locatie het beste van beide werelden: rust en toegankelijkheid.

Wanneer u de woning binnenkomt, wordt u ontvangen in de ruime inkomhal met afzonderlijk toilet. Daarna komt u uit in de leefruimte, die door de grote raampartijen veel natuurlijke lichtinval heeft. Aansluitend is er de landelijke keuken (voorzien van alle comfort). Verder op het gelijkvloers is er nog een veranda, nachthal, ruime berging/wasplaats & een badkamer (voorzien van ligbad, lavabo, douche). Tenslotte zijn er nog drie mooie slaapkamers.

De zolderverdieping is momenteel te bereiken via een uitklapbare trap (luik) & omvat twee slaapkamers, een dressing/bureau en een (nog af te werken) zolderkamer.

Deze woonst biedt u het perfecte toevluchtsoord voor een comfortabel en stijlvol leven. Met een vleugje rust en moderniteit, is deze woning uitgerust met alle gewenste voorzieningen.

Extra info: GEEN renovatieverplichting, elektrische installatie CONFORM AREI, zonnepanelen MET groenestroomcertificaten, CV op aardgas + bijkomende verwarming (pelletkachel) in de leefruimte, dubbele beglazing (buitenschrijnwerk: hout & PVC), rolluiken, aanwezigheid van kruipkelder + losstaande garage, voldoende parkeermogelijkheden en een afgesloten tuin!

Bren

Get in touch