House for sale

229000€

3 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 11322455
Immoweb code : 11322455

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space
235 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in deze schitterende instapklare woning!
Gelegen op een deze centrale locatie, biedt de woning een perfecte mix van ruimte, functionaliteit en moderne afwerking.

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd in de inkomhal met toegang tot de berging/wasruimte en het apart gastentoilet

?Aan de voorzijde van de woning vind je een multifunctionele ruimte die perfect dienst kan doen als bureau, praktijkruimte. ... Deze ruimte biedt een rustige en geïsoleerde plek om te werken, studeren of ontspannen.

De open keuken is voorzien van alle apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Via deze lichtrijke leefkeuken krijgen we toegang tot de ruime living.

De leefruimte is licht en uitnodigend, voorzien van een gezellige zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Via deze leefruimte heb je een directe toegang tot de zongerichte en volledig aangelegde stadstuin met tuinhuis.

De tuin biedt een oase van rust en groen in het hart van de stad.

Op de eerste verdieping vind je de eerste ruime slaapkamer en de badkamer uitgerust met een douche/ligbad, wastafel en een tweede toilet.

De tweede verdieping biedt een tweede slaapkamer die eveneens ruim en licht is. Daarnaast is er een grote nachthal die kan dienen als extra opbergruimte of als studeer- of speelhoek voor de kinderen.

Tot slot, op de derde verdieping, vind je de derde slaapkamer. Deze ruimte is veelzijdig, denk maar aan een hobbykamer of slaapkamer, afhankelijk van je behoeften.

Get in touch