House for sale

295000€

6 bedrooms

Immoweb code : 11358421
Immoweb code : 11358421

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
533 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze karaktervolle te renoveren woning, met kenmerkende architecturale elementen uit de jaren 60 is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, station op slechts 800 meter en belangrijke invalswegen. Een bruisende omgeving en toch rust en groen om van te genieten.

Stap binnen en laat je verrassen door de overvloed aan lichtrijke ruimtes en de unieke sfeer die deze woning uitstraalt.

Een rondleiding:

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met toegang tot de droge kelder, de leefruimte ingedeeld in zithoek en eethoek, keuken en ruime wasruimte met afzonderlijk toilet. Verder nog de uitbouw of zomerliving die een naadloze overgang creëert van binnen naar buiten.

Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers, een bureel en de badkamer voorzien van douche, toilet en lavabo.

Op de 2e verdieping is nog een 5e slaapkamer, lavabo, ingemaakte kast en de toegang tot de zolders.

Buiten is het heerlijk vertoeven in de goed onderhouden zuidoost gerichte tuin met grote kerselaar die voor natuurlijke schaduw zorgt op warme zomerdagen. De garage en tuinhuisje bieden extra opslag en parkeerruimte.

Door de vele ruimtes biedt deze woning tal van mogelijkheden, ook geschikt voor een cohousingproject. Neem vandaag nog contact op om deze unieke woning zelf te komen ontdekken!

Get in touch