House for sale

* 499000€

3 bedrooms 191 square meters

Immoweb code : 10841013
Immoweb code : 10841013
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
191 square meters livable space
329 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Bent U op zoek naar een ruime moderne nieuwbouwwoning ?
Dan zal één van deze vier woningen u vast en zeker interesseren. U kan kiezen voor deze semi halfopen woning op een perceel van 329 m². Verder zijn er in het project nog een half open woning op een perceel van 673 m², een halfopen woning op een perceel van 401.5 m² en een alleenstaande woning met afzonderlijke garage op een perceel van 544 m²
Rustig gelegen in het idyllische Machelen-aan-de-leie, een pittoreske deelgemeente van Zulte die gekend is om haar unieke ligging aan een oude leie-arm, alsook om haar kunstenaarsverleden met o.a. Roger Raveel. De vier woningen hebben een uitstekende ligging in een rustige straat nabij het centrum waar u alles kan vinden op wandel- en fietsafstand : scholen, diverse handels- en horecazaken, het provinciaal domein Brielmeersen, openbaar vervoer en het stadscentrum van Deinze en Waregem. Verder is er ook een héél vlotte verbinding met de E17 (Gent-Kortrijk).
Deze moderne nieuwbouwwoningen voldoen ruimschoots aan de noden van een gemiddeld gezin.
Alles wordt met duurzame en kwalitatieve materialen afgewerkt volgens de hedendaagse normen (E-peil < 30). Met extra zonnepanelen kan zelfs een E-peil 10 gehaald worden.
Opgelet : bovenstaande prijs is voor de woning casco-plus! Technieken, chapes en pleisterwerk worden voorzien.
In onderling overleg kunnen wij instaan voor de verdere totaalafwerking (keuken,vloeren/parket,badkamers,tuinaanleg....) of beslist U dit zelf uit te voeren.

Get in touch