Mansion for sale

429000€

6 bedrooms

Immoweb code : 11308446
Immoweb code : 11308446

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
261 square meters of land
Available date : 04/11/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit unieke pand, ontwerp van architect L.E. Charles, met 2 appartementen biedt een mooie kans om te wonen of investeren in hartje Assebroek. Dit pand is ideaal voor mensen die wonen en werken (kantoor/B&B) willen combineren, mensen die willen investeren in vastgoed (huuropbrengst) of mensen die dromen van een zeer ruime gezinswoning.

Vandaag is het pand ingedeeld in 2 appartementen na verbouwing in 2007. Hierbij werden de daken vernieuwd en geïsoleerd. Het bovenste appartement beschikt over een moderne bovenverdieping met zonnig dakterras. In totaal heeft dit appartement 3 slaapkamers, 1 badkamer en een mooie woonruimte met aanpalende moderne keuken.

Het appartement beneden heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten en zonnige woonruimte, kelder en tuin. De keuken is voorzien van het nodige comfort. Dit is verhuurd aan betrouwbare huurders met geldig conformiteitsattest van stad Brugge.
Het appartement boven is onmiddellijk beschikbaar.
Dit pand biedt niet alleen diverse mogelijkheden qua indeling, gebruik en functie, maar ook een geweldige locatie. In de directe omgeving vind je winkels, restaurants, openbaar vervoer, scholen en sportvoorzieningen.
Er is mogelijkheid tot bijkomend kopen/huren van 2 parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid. Plannen van architect zijn beschikbaar met volledige beschrijving van het pand.
Aarzel niet contact met ons op te nemen voor informatie of een bezoek. Eerste contact verloopt via email: [email protected]

Get in touch