Mansion for sale

5 bedrooms 280 square meters

Immoweb code : 10686018
Immoweb code : 10686018

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
280 square meters livable space
152 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Ruim herenhuis Cetnrum Gent (St-Michiels)

Sorry, there is no English translation. OPTIE***OPTIE*** COMPROMIS IN OPMAAK *** HEEL RUIM TE RENOVEREN HERENHUIS MET KOER NABIJ HISTORISCH CENTRUM GENT (St-Michiels). Heel ruime herenwoning met grote volumes, hoge plafonds en afzonderlijk bijgebouw. Het gebouw geeft vooraan uit op Ingelandgat, en achteraan (aparte ingang) op de Watergraafstraat.
Klassieke gevel. Aangename oppervlaktes met een open ruimtegevoel. Dit pand heeft uitstraling met zijn oude plankenvloeren, hoge plafonds, grote vensters, stijldeuren, moulures, etc ... Het geheel is grondig te renoveren (of sloop en nieuwbouw (na te vragen)).
INDELING : GELIJKVLOERS : Ruimte vooraan, (welke voorheen een stoffenwinkel was), welke overgaat naar een tweede plaats achteraan (met zicht op koertje). Doorgaan langs de andere zijde van het koertje naar de ingerichte keuken met apart sanitair gedeelte en ook toegang tot de buitenruimte.
Keuken met kookplaat met afzuigkap, vaatwas, spoelbakken en de nodige kasten. Trap naar de verdiepingen. EERSTE VERDIEPING : Overloop. Heel aangename open leefruimte, met aansluitend een (slaap-)kamer. Aan de binnenkoer : badkamer. Badkamer is voorzien van ligbad, enkele lavabo en WC. Toegang mogelijk (deur) tot het achterliggend gedeelte. TWEEDE VERDIEPING : Overloop. Twee ruime kamers (aan straatkant, en een kleinere kamer achteraan. DERDE VERDIEPING = ZOLDER : mogelijkheid om nog 2 ruime kamers in te richten. Dak is nog niet geïsoleerd.
ACHTERBOUW (Watergraafstraat 5 )

Get in touch