Mixed-use building for sale

515000€

6 bedrooms 424 square meters

Immoweb code : 11279997
Immoweb code : 11279997

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
424 square meters livable space
749 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ontdek dit unieke handelshuis op Mechelsebaan 160 in Duffel

Voor meer inlichtingen of een bezoek kan u terecht via [email protected] of op het nummer 0472/22.22.04.

Dit handelshuis biedt een buitengewone kans om een veelzijdig pand te verwerven met een overvloed aan mogelijkheden. Het ruime interieur (totaal van 424m² bewoonbaar opp.) omvat vier slaapkamers, ideaal voor een gezin dat op zoek is naar comfortabele leefruimte. De onafgewerkte zolder biedt een potentieel voor uitbreiding of aanpassing volgens uw eigen smaak en behoeften. Of het nu gaat om het creëren van extra slaapkamers, een studeerkamer of een hobbyruimte, de onbenutte ruimte biedt een canvas voor uw verbeelding.

Daarnaast beschikt dit pand over een niet-vergund appartement met twee slaapkamers, waardoor het een ideale optie is voor wie op zoek is naar extra inkomsten via verhuur, of voor het bieden van accommodatie aan familieleden of gasten. Het veelzijdige karakter van dit pand maakt het ook geschikt voor wie overweegt om een combinatie van wonen en werken te realiseren.

Gelegen op de Mechelsebaan 160 in Duffel, geniet deze woning van een uitstekende locatie met gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zorgen de nabijheid van belangrijke verbindingswegen voor een vlotte bereikbaarheid naar omliggende steden en gemeenten.

Of u nu op zoek bent naar een ruime gezi

Get in touch