Mixed-use building for sale

280000€

3 bedrooms 256 square meters

Immoweb code : 11348122
Immoweb code : 11348122

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
256 square meters livable space
400 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning, vroeger dienstig als handelswoning, is gelegen vlakbij de rustige pittoreske dorpscentrum van Huise. De woning grenst aan de achterzijde aan het groene landschap en de mooie, rustige kouters van Huise.
De woning heeft een zeer ruime inkomhall, met aansluitend een ruime living. Deze living heeft een woonruimte met direct erbij een zithoek. In deze zithoek bevindt zich nog een authentieke open haard, afgewerkt met schouwblad in koper. Nog op de benedenverdieping vinden we de keuken terug. In de keuken kan je ook de extra open haard nog aansteken. Ook een garage met sectionale poort. Via deze garage kan je ook rechtstreeks de achterliggende tuin bereiken. Verder is er nog een ruime kelder aanwezig.
Op het eerste verdiep komen we opnieuw terecht in een zeer ruime hall met aanpalend 3 ruime slaapkamers en een badkamer (voorzien van ligbad, lavabo en toilet) . Bovendien bezit elke slaapkamer een eigen wastafel. Nog op dit verdiep is een zeer ruime berging voorzien die dienstig kan zijn als ruime dressing.
Op het tweede verdiep komen we op een knappe zolderruimte of ontspanningsruime die zelfs voorzien is van een extra keuken. Drie velux dakramen voorzien deze ruimte van voldoende natuurlijk licht.
De volledige woning is voorzien van centrale verwarming (zelfs tot op de zolder !) op aardgas.

Get in touch