Mixed-use building for sale

475000€

6 bedrooms 491 square meters

Immoweb code : 11175615
Immoweb code : 11175615

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
491 square meters livable space
1714 square meters of land

Description

Eigendom bestaande uit woning, appartement en atelier

Sorry, there is no English translation. Commercieel goed gelegen eigendom bestaande uit twee woningen.
De rechtse woning, dewelke zich in een perfecte staat van onderhoud bevindt, bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal, woonkamer, ruime leefkeuken, badkamer, veranda met toegang tot terras en aangelegde tuin met prachtig vergezicht, stookruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Via de vaste trap betreden we de zolderruimte dewelke kan ingericht worden als extra slaapkamers/ bewoonbare oppervlakte. CV op stookolie – dubbele beglazing ALU – kelderruimte.
De linkse woning bestaat uit een verhuurd duplex appartement aan € 600/ maand en een niet verhuurde atelier van +/- 90 m² dewelke bereikbaar is met een camionette, bereikbaar via een aparte inkomhal, en bestaat op het gelijkvloers uit een garage voor kleine wagen en berging. Op de eerste verdieping vinden we een ruime woonkamer, keuken, veranda en terras. Nachtverdieping met 2 slaapkamers en badkamer. Geïsoleerde bergingszolder.
Ideale eigendom voor zelfstandige die wonen wenst te combineren met opslagruimte en een verhuurappartement of kangoeroe wonen.
De grond heeft een oppervlakte van 17a14ca en een breedte aan de straat van 12,6m.
EPC nr 4: F-label 691 kWh/m² jaar
EPC nr 6: C-label 219 kWh/m² jaar - GEEN energetische renovatie nodig!
Wenst u meer informatie of een bezoek? Contacteer ons via 02 460 80 46 of [email protected].

Get in touch