* From 279500€ To 362500€

1 - 3 bedrooms 76 - 110 square meters

Immoweb code : 10387907
Immoweb code : 10387907
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
76 - 110 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de gekende bloesemstad, Borgloon, bouwen wij een kleinschalig project genaamd BOURBON. Een residentie bestaande uit 9 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en gezellig terras.
Met zijn centrale ligging aan het speelhof bevindt zich alles op wandelafstand. Diverse leuke brasserieën, terrasjes, wandelroutes, scholen, supermarkten… voor elk wat wils in het hartje van Borgloon.

Via het fietsroutenetwerk Limburg kan je al fietsend genieten van de prachtige groene omgeving. Ook Sint-Truiden, Tongeren en het gezellige shoppingparadijs Hasselt liggen vlakbij.

De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een tuintje, altijd leuk voor bewoners met “groene vingers”. Verder hebben alle appartementen ruime terrassen en grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval. Ook is er een overdekte parkeerplaats én fietsenstalling voorzien.
 
Wij zorgen voor  FUTURE PROOF appartementen, ze zijn bijna-energie-neutraal (BEN) door het gebruik van hedendaagse technieken waaronder een warmtepomp.
Hierdoor zal uw toekomstige woonst niet enkel uitermate energiezuinig zijn, maar ook een duurzame en kwalitatieve investering voor de toekomst.

Get in touch